Theatermakers gezocht voor voorstellingen ‘Minoes’ en ‘Cluedo’

Wekelijkse theaterlessen voor kinderen en jongen

Zet jij thuis de huiskamer regelmatig op z’n kop voor jouw eigen podium? Speel je theatertje achter de gordijnen of juist lekker prominent op de eettafel? Wist je dat er nog veel meer kinderen en jongeren in Schiedam te vinden zijn die toneelspelen het aller-aller-allerleukste vinden om te doen? Daar heeft Mooi Werk iets op bedacht!

Iedere zaterdagochtend kan je drie uur lang toneelspelen. In Ruimte in Beweging in Schiedam-Centrum biedt Kunstenmakers Schiedam wekelijkse theaterlessen aan. De start is op 23 september. Kinderen van 6 t/m 12 jaar en jongeren tussen de 13 en 18 jaar die dol zijn op acteren en zingen zullen in 22 lessen werken aan twee theatervoorstellingen.

Voorstellingen met verhalen uit een gelijknamig boek en spel

De jongste theatermakers maken, samen met theaterdocent Merel Matthijssen, de voorstelling ‘Minoes’. Jongeren werken met Serge Hogenbirk aan het spannende verhaal ‘Cluedo’. Uiteindelijk worden de voorstellingen op 24 en 25 maart gepresenteerd voor een echt publiek in de grote zaal van het Wennekerpand. Ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en alle andere fans kunnen het resultaat van een half jaar hard werken bewonderen.

Geef je snel op!