Mooi Werk organiseert tweede Schiedamse cultuureducatiecafe, speciaal voor leerkrachten

Een gast met een goed verhaal, gelegenheid om met vakgenoten in gesprek te gaan en ervaringen uitwisselen tijdens een kleine borrel. Op donderdag 23 maart van 16.00-17.00 uur bij Mooi Werk op Hoogstraat 97 in Schiedam. Gast van de dag is Els van der Jagt, theaterregisseur en -docent, cultuurcoach in Rotterdam.

Wat is het CE Cafe?

Heb je zin om meer te doen met kunst en cultuur in het onderwijs? Wil je geïnspireerd raken door vakgenoten of experts? Wil je weten hoe je cultuureducatie succesvol kan integreren in de klas?

Voor leerkrachten, professionals in de kunsten, educatie- en beleidsmedewerkers van culturele instellingen, bestuursleden en directies van scholen(gemeenschappen) organiseert Mooi Werk vijf keer per jaar een cultuureducatiecafé. Een inspirerende bijeenkomst, waar je na schooltijd even voor omfietst. Hier een terugblik op het eerste CE Café van afgelopen januari.

Wanneer: donderdag 23 maart van 16.00 tot 17.00 uur (borrel tot 17.30 uur)
Waar: Mooi Werk, Hoogstraat 97, 3111 HC Schiedam

Gast van de dag

Els van der Jagt, theaterregisseur en -docent, cultuurcoach in Rotterdam, ‘Cultuureducatie in de praktijk: de intensieve samenwerking tussen een school en culturele instelling’.

Lees verder.