Workshop tijdmachines maken voor het KerstWandelTheater

Aan het begin van het KerstWandelTheater, dat Meredia op woensdag 17 december a.s. in Schiedam Noord organiseert, belanden de deelnemers in het jaar 0 om aan het einde van de tocht weer te keren naar het jaar 2014. Om deze stap in de tijd te kunnen zetten, zoeken wij kinderen die samen met Harry Schumacher, docent van de Kunstenmakers van Mooi Werk, twee tijdmachines willen maken. Harry en de kinderen gaan ontwerpen en bouwen tijdens de inloopmiddagen die op woensdagmiddag in twee kindercentra van KomKids -Yggdrasil en het Mirakel- georganiseerd worden van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor Yggdrasil, (Stockholm 5) is dat op woensdag 12 november, 26 november en 10 december; voor het Mirakel (Warmoezenierpad 3) op woensdag 19 november en 3 december. De toegangsprijs  € 2,50 per keer. Alle creatieve knutselaars en techneuten vanaf een jaar of 4/ 5 zijn welkom!

En nu maar hopen dat alle knopjes en draadjes straks op de juiste plek zitten zodat alle deelnemers van het KerstWandelTheater ook echt weer terug kunnen keren naar woensdag 17 december 2014…