Inschrijving voor Theatermakers is gestart

Theatermakers is een verdiepend traject van de Kunstenmakers van Stichting Mooi Werk. Schiedamse kinderen en jongeren kunnen wekelijks theaterlessen volgen en zo hun theatertalenten verder ontwikkelen. Iedere zaterdagochtend wordt les gegeven in het Wennekerpand (Vijgensteeg 2) en Ruimte in Beweging (Boterstraat 81) door theater- en zangdocenten.

Kinderen en jongeren uit Schiedam kunnen zich inschrijven voor de lessen small (6+), medium (10+) en large (14+). In 25 weken wordt toegewerkt naar een presentatie in april 2017.

De jongste groep werkt aan het beroemde verhaal van Roald Dahl, Sjakie en de chocoladefabriek. De 10-plussers gaan werken met het thema magie en Harry Potter. De groep met jongeren werkt aan een theaterstuk met de titel ‘Een geluk bij een ongeluk.’ De Theatermakers medium en large werken niet alleen met een theater-, maar ook met een zangdocent.

De opening van het theaterseizoen van Theatermakers vindt plaats op zaterdagochtend 17 september van 10.30 tot 11.30 uur in het Wennekerpand. Voor alle spelers en hun ouders, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom.

Inschrijven en meer informatie op deze pagina:

Theatermakers