Theatermakers voorstelling: Matilda

02/04/2017 15:00 – 18:00

Weet je wat zo raar is van vaders en moeders? Zelfs als het kind het walgelijkste mormel is dat je je voor kunt stellen, denken ouders altijd dat hun fantastisch is. Maar zo nu en dan kom je ouders tegen die het tegenovergestelde doen, die zich totaal niet interesseren voor hun kinderen. De ouders van Matilda zijn zulke ouders. Zij beschouwen Matilda als weinig meer dan een korstje. Een korstje dat je na een tijdje mag afkrabben en wegknippen. Maar Matilda is geen gewoon meisje. Ze is een heel erg slim meisje. Zo ontzettend slim dat het zelfs de allerstomste ouders had moeten opvallen.
Met muzikaliteit en spelplezier vertellen de theatermakers het verhaal van Matilda. Over stoere kinderen en suffe ouders, verschrikkelijke juffen, lieve juffen en een vleugje magie.
Gespeeld door Rojin Aktas, Salena Brouwer, Isabeau Coolen, Jolie Coolen, Nick Fortuin, Anneke Gan, Amy Gunter Mor, Jasmijn Janssen, Aidan Jansson, Marcella Jorge Vaz, Emma Menkhorst, Erivaldo Mestre, Laura van Noordenne en Bedri Yuksektepe.
Op zondag 2 april om 15.00 en 17.00 uur in het Wennekerpand (Vijgensteeg 2, Schiedam).
Regie Merel Mathijssen, zang Thijs Mijnster.
Entree volwassenen € 7,50, kinderen en jongeren t/m 16 jaar € 5.
Er zijn nog kaarten. Reserveren via de website is niet meer mogelijk. Kom voor kaarten naar de kassa van het Wennekerpand, open vanaf een half uur voor de voorstelling.

Kaart niet beschikbaar