Theatermakers voorstelling: Geluk bij een ongeluk

01/04/2017 Hele dag

Vader Bas, hoofd van een gezin van vijf, is na een huishoudelijk ongelukje een beetje de weg kwijt. Hij ziet en hoort dingen die er niet zijn en ook voelt hij van alles. In het begin gelooft iedereen zijn pijntjes, maar op den duur neemt niemand Bas meer serieus. Zelfs zijn vrouw en kinderen niet. Is hij gek geworden of zit hier een gewiekst plan achter?

De overbelaste, op carrière beluste moeder van het gezin probeert alles nog te controleren maar dat kan ze absoluut niet alleen. Het gezin raakt ontregeld, de hele situatie ontspoort. Wie heeft er een oplossing?

Geluk bij een Ongeluk, een komische familievoorstelling is geïnspireerd door het beroemde theaterstuk De Ingebeelde Zieke van de Franse toneelschrijver Molière.

De voorstelling wordt gespeeld door Hidde van ‘t Verlaat, Anne Vaessen, Lisa Vaessen, Bart van Sliedregt, Sem Bakker, Lisa Gan, Femke Muis, Joris Schrijver, Izabella Nipius, Jona de Vos, Annelijn de Gier, Dennison Brouwer.

Op zaterdag 1 april om 15.00 en 17.00 uur.

Regie Serge Hogenbirk.

Entree volwassenen € 7,50, kinderen en jongeren t/m 16 jaar € 5.

Er zijn nog kaarten. Reserveren via de website is niet meer mogelijk. Kom voor kaarten naar de kassa van het Wennekerpand, open vanaf een half uur voor de voorstelling.

Kaart niet beschikbaar