Eerste spetterende afsluiting van de wijkcultuurklassen Nieuwland

25/01/2017 13:00 – 14:00

Aanstaande woensdag is de eerste spetterende afsluiting van de wijkcultuurklassen Nieuwland. Alle deelnemende kinderen van de vijf scholen (Ababil, ‘t Meesterwerk, Het Startblok, De Taaltuin en Het Talent) zullen hun kunsten vertonen op het gebied theater, gitaar en beeldende kunst.
In de ochtend zullen de kinderen voor hun schoolgenoten optreden. Maar in de middag zijn andere belangstellenden van harte uitgenodigd om het resultaat te bewonderen.
De eindpresentatie van de wijkcultuurklassen vindt plaats op woensdag 25 januari om 13.00 uur in het theater van OBS Het Startblok.
De organisatie van de wijkcultuurklassen is in handen van stichting Mooi Werk. Sinds schooljaar 2015-2016 zijn de cultuurklassen toegevoegd aan de wijksportvereniging Nieuwland. Al 5 jaar wordt in deze Schiedamse wijk gewerkt met een concept waarin gemeente, basisscholen, combinatiefunctionarissen sport en lokale sportverenigingen de handen ineenslaan om  kinderen in de wijk op een laagdrempelige manier kennis te laten maken en te laten meedoen aan verschillende sportactiviteiten.
Kaart wordt geladen…