Cultuureducatiecafé netwerkmiddag (i.s.m. Parels van Schiedam)

31/05/2017 13:00 – 15:30

Op woensdagmiddag 31 mei 2017 zijn twee prachtige evenementen gepland voor leerkrachten in het basisonderwijs van Schiedam en culturele aanbieders, schoolbesturen en andere geïnteresseerden van cultuureducatie in Schiedam. PRIMO’s Got Talent voor en door leerkrachten en de jaarlijkse Parels van Schiedam netwerkmiddag.
Deze evenementen worden gezamenlijk georganiseerd door NME, Stichting Mooi Werk en basisschool De Peperklip en vinden plaats op de locatie van OBS De Peperklip.
Tijdens deze middag kunnen bezoekers genieten van de vele talenten van PRIMO-leerkrachten en zal de website Parels van Schiedam en het aanbod voor volgend schooljaar centraal staan.
De websitebeheerder geeft tips en trucs en zal gebruikerservaringen ophalen bij de aanwezigen. Met deze input zal de website een voor het nieuwe schooljaar een update krijgen. Ook krijgen alle gebruikers een enquête in de mail, deze input zal een belangrijke rol spelen in de verbeteringen die worden aangebracht aan de site

De middag zal vergezeld worden van een uitgebreid lunchbuffet, passend bij het thema SoulFood. Het NME biedt voor volgend jaar een programma rondom voeding en duurzaamheid. Daarnaast is kunst en cultuur voeding voor de ziel. Ga rond de tafel met aanbieders en leerkrachten en laat u tijdens de netwerkmiddag inspireren en voeden terwijl u tussendoor geniet van optredens van Primo’s Got Talent

Het programma ziet er als volgt uit:
13.15 – 13.30 inloop
13.30 – 13.45 uitserveren lunch
13.45 – 14.15 acts PRIMO’s Got Talent
14.15 – 14.30 Parels van Schiedam
14.30  – 14.45 acts PRIMO’s Got Talent
14.45 – 15.15 netwerken en mini-pitches aanbieders
15.30 einde
Deelname aan de netwerkmiddag is van oudsher gratis. Omdat PRIMO’s Got Talent een benefietevenement is waarbij de opbrengst naar de RopaRun gaat, is de toegang voor de middag € 10,- inclusief lunch. Vanuit de organisatie van de netwerkmiddag wordt hierin € 5,- per deelnemer tegemoet gekomen. Deelnemers betalen voor de middag dus slechts € 5,-.
Opgeven kan bij renske@stichtingmooiwerk.nl. Ook aanbieders zijn nog welkom om zich op te geven voor een pitch of een kleine act waarbij aanbod voor het volgende seizoen wordt gepresenteerd. Specifiek opgeven voor PRIMO’s Got Talent, kan bij j.hulshoff@primoschiedam.nl. Voor al uw vragen over het aanbod van het NME kunt u terecht bij nme@schiedam.nl.
Kaart wordt geladen…